Kesälukukausi

Haluatko edistää opintojasi kesällä? Tarvitsetko joustoa opintoihin syys- ja kevätkaudelle? Hyödynnä hyvät kesäopintomahdollisuudet Kuopion alueella: oppilaitokset tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia kurssien ja tenttien tekemiseen kesällä.

Kesäajan tutkinto-opintoihin voi saada opintotukea, ja opintojaksot ovat maksuttomia ko. oppilaitosten opiskelijoille. Avoimet korkeakoulut perivät opintomaksuja, mutta Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille löytyy avoimessa yliopistossa myös maksuttomia opintoja. Avoimet korkeakoulut ovat avoimia kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulujen urheilijaopiskelijoille suunnatut Urheiluakatemiaopinnot ovat tarjolla myös kesälukukaudella; lisätietoja urheiluakatemian toiminnanjohtajalta.

Tutustu oppilaitoskohtaiseen kesäopintotarjontaan, ilmoittautumisaikoihin ja muihin lisätietoihin alla.

Itä-Suomen yliopisto

Tutustu: Itä-Suomen yliopiston kesäopinnot, tutkinto-opetus

Huomaa myös kesän kieli- ja viestintäopinnot, joista löydät tietoa yliopiston WebOodista. Englannin kielen kurssit on mahdollista suorittaa lisäksi yliopiston Summer Schoolissa intensiivisenä kahden viikon kurssina.

Hyödynnä myös avoimen yliopiston tarjonta! Lisätiedot alla.

Avoin yliopisto, Aducate

Avoimen yliopiston kesäopinnot ovat avoimia kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opintojaksot ovat maksullisia, mutta Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille on tarjolla myös maksuttomia opintoja. Katso: Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille maksuttomien avoimen yliopiston opintojen hakuajat ja -ohjeet sekä opiskelijoiden valintaperusteet.

Tutustu: Avoimen yliopiston (Aducate) kesän 2019 opetustarjonta


Savonia-ammattikorkeakoulu

Tutustu: Savonia-ammattikorkeakoulun kesäopinnot Campus Onlinessa.

 

 

inno_sport
  
terveystalo
vesileppis
Fontanella

EAS