Taitovalmennus

TAITO- JA OMINAISUUSVALMENNUS URHEILULUOKKALAISILLE

7 luokkalaisilla on mahdollisuus osallistua Kuopion alueen urheiluakatemian järjestämään valmennukseen tiistaiaamuisin ja 8.- ja 9.-luokkalaisilla tiistai- ja torstaiaamuisin. Harjoitusajat ovat tiistaisin sekä torstaisin 8:00 - 9:30. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti vuoroviikoittain Jynkänlahden koululla (Jynkänlahden oppilaat) ja Kuopio-hallilla (Hatsalan oppilaat), jotta oppilailla on lyhyt siirtymä kouluun. Oppilas voi halutessaan osallistua myös toisella koululla tapahtuvaan harjoitteluun.

Kulkukortti

Kuopiohallissa tapahtuvaan aamuvalmennukseen oppilas tarvitsee kulkukortin. Sen voi noutaa nimellä Kuopio-hallin kassalta 7,90€ hintaan (uudet kortit). Vanhat kortit voi päivittää Kuopio-hallin kassalla. 

Harjoituslupa ja vakuutusturva

Urheiluakatemian järjestämään taito- ja ominaisuusvalmennukseen osallistuja vastaa omasta vakuutusturvastaan. Jotta oppilas voi osallistua taito- ja ominaisuusvalmennukseen, tulee oheinen sitoumus toimittaa täytettynä ja allekirjoitettuna taito- ja ominaisuusvalmennuksesta vastaavalle Antti Heinäselle ensimmäisellä valmennuskerralla.

Sitoumus

Ohjelma ja harjoitusteemat

Harjoitusten sisältö koostuu motoristen taitojen harjoittamisesta. Puhdasta ominaisuusharjoittelua ei tehdä (nopeus, voima, kestävyys). Tämän vuoksi harjoitusten kuormittavuus on hieman kevyempää. Taitoharjoittelu on mm. liiketaito, rytmi, reaktio, liikkuvuus, kehonhallinta, toiminnallinen voima, keskivartalon aktivointi, valmiusasento, moniulotteinen nopeus, lähtöaskel, vammojen ennaltaehkäisy ym. harjoittelua. 

Taitovalmennus ajat

20.11 Jynkänlahti

22.11 Jynkänlahti

27.11 Kuopiohalli

29.11 Kuopiohalli

4.12 ei harjoituksia

6.12 ei harjoituksia

11.12 Jynkänlahti

13.12 Jynkänlahti

18.12 Kuopiohalli

20.12 Kuopiohalli


Ohjelma on nähtävissä myös kouliikunnan sivuilla

https://peda.net/kuopio/p/k2/lju

inno_sport
  
terveystalo
vesileppis
Fontanella

EAS